Pembaca KAMI

Thursday, July 31, 2008

THINK FRENZ!!!!

This a little comment and smthin' that we need to think.. only us know who is ourself actually. and only us can change our mind, our life and all other people's view surronding us... so, let us think together what is the very, very good to our sake!!!

  • stop acting like kidz frenz!!
  • control ur voice , ur behavior, and ur ACT!!
  • lecturer are watching us..
  • super senior are watching us..
  • don't blame our class!!!!
  • try to change yourself as a trainee teachers!!!
  • show our gud performance
  • stop from doing smthin' that others people dislike....
  • we are a family, so let live in harmony.. plz don't blame each other.
  • be honest
  • stop pointing to smbody else. just look deep to urself....

we need to think frenz!! use our mind and our advantage!! knowing that we are surrounding by people who take care about us!!!!!!!


Me 1 Year Already..lol(^_^)


poyo je..haha=p
wlupn tpakse sambut sorg kt klas ni bt im still happy though..
also thanks anyway 4 those who had wished me..lol
really appreciate it(^_^)

!!PEACE!!

Thursday, July 24, 2008

AKU..MACHO


aku..Nor SYAmiMi Binti SaMsudin..
berumur 19 TaHun..
hehe....
asal PAHAN,study..GANNU..duk KELATAM
lam kelas,aku ar paling macho sekali,walaupun beberapa kerat dak laki lam kelas kan..hoho.
keMachoan ku bertambah terserlah nak2 mase jari aku tersepit time sem 1...hoho macho ar aku time tuh!!menjerit!!!!hehehehehe
dak2 panggil aku -im-..tp tah sape2 tah yang "suke-suke ati" meletakkan dan menukarkan nameku yang tersangat MACHO nIH kepada JIJIE..
huhu...lantaklah eh asalkan dioarng bahagia dan gembirra...
huhu..ni la muke aku yang aku rase paling ayu yang penah aku wat....
DAN AKU MENGINGATKAN SEKALI g kepada sahabat2 ku yang "KUSAYANGI" tulunlah jangan panggil diriku MIMIE..wek!wek!hhahaa hanya oram tersayam je panggil aku nama yang "BEST" tu
kadam-kadam aku kesiam kat koram..aku bawak virus siket..sampai sekaram koram ikot..
besela..aku kan pembawa JALAM KEBENARAM..
semoga virus ini berterusam sampai bile2 dan sampai koran jadi cekgu pom ikutam ni terus kepada anak2 didikmu..hahahaha
pergh!!macho nyer aku!!!!hehe


papepun..aku sayam korang..korang bukan KAWAN,...tapi....SAHABAT....






Wednesday, July 23, 2008

tasya sepi......


Aku sepi..............................................
Aku kesepian.............................................
huhu..............................

kelas ganti..

hahaahaaaa padan muka semua ari sabtu ni da kelas ganti..so jangan nak nerangan la ye leh tido sampai tengah hari..lagi satu ganti ikut jadual ari isnin tau..so paham2 la ye da kelas en bad..wawaawa bila la kita nak siap keja dia ni..petang lak jangan lupa gerko...

cayok... cayok...


haa aku tau korang mesti dah pening ngan keje yang berlambak ni kan.. tp aku rasa korang ni berjiwa 'waja'.. ape la sangat ngan assigment tu.. hari2 tetap main games gak.. hehehe... sape la tuh?? kui..kui..


aku pun dah naik pening gak ni, dah tak tau nak start mane dulu.. hmmm hentam saja la labu...

tp macam biasa la, setiap ptg aku sure 'mentelaah' punya. jangan tak tau, roomate aku pn same gak. hahaaa...


k la, aku just nak wish gud luck n cayok2 kat korang...

never give up....... huhuhu

Tuesday, July 22, 2008

PRENZY...


p/s: all pics were taken during 1st sem..lol
wonder who have changed most(0_0!!)

-By Cypol=p-

Know Me?

Aini Sharina Bt Esa pgl rina jer.. asal Selangor Darul Ehsan so anak jati Selangor lah.. hehe.. umur 19 tahun.. (22 januari 89) lahir kat Hosp. Angkatan Tentera Kinrara Kuala Lumpur.. anak bongsu dr 4 adik bradik.. lain smua abang so banyak lah protector.. nak bt hal pun pikir byk kali.. huhu.. but i love them so much.. hobi masak so byk lah aku makan n tgk lah badan aku.. hihi..simple girl.. n try to be a good person.. nice to meet u.. thanks for d add.. assalamualaikum

Friday, July 18, 2008

Welcome untuk Student2 PPPPret ^.^

welcome2 kepada adik2 baru ke dalam family kami yang teramat kecil nie......huhuhuhu especially the boys..huhuhu sedihkn lelaki skit gler...

well,x banyak sebenornyer nak ckp x tau nak isi aper...ehehehe once again camat datang...kalu ader aper2 persoalan x terjawab2 2 tanyer2 la kitorng ,for me x der istilah senior atau junior just bonding between family members.....so...ktiorang x kesah nak share ilmu yang kitorang ader nie....
O.K chow ci cau....

Thursday, July 17, 2008

OK..PINE..BAIKLAH..BAGOS!!!



wlupun driku x layak lg utk sama2 mnyambut anniversary smalam..ak ttp nak nyemak gak..hoho..xpe2..nti ak anniversary ak post lg..huhu..

so this post jst dedicated specially 2 my classmate terchenta (la konon)..sdr2 la da duk stahun kat sni..wahaha..ak x lg ek, msi ijau lg..IJAU la sgt..kui3..(^_^)

::PEACE::

semalam anniversary

slamat ulang tahun yg pertame..
huUu..
xpelah..
diriku org yg last wish..
seronok2..
tp xselebret pon..
huUU..
junior..
komen ku..masih xnampak lagi la perangai2 diorg,,
xtau la perangai diorg segile kite ke x..
hoho..
tp kebyakan junior yg aku tgok same jek muke nye macam senior..
antarenye.. biarla rahsie...
hahaha
=)
ok..
chow lu..

HEPI ANNIVESARY

HEPI ANNIVESARY to all of my freinds....dah setahun kita kat cni...cuba kenang kembali saat2 kita berbaju putih kain hitam....di tambah pulak dengan persembahan warisan yang menyeronokkan 2..hahaahaaaaa.......semoga anda semua tabah menghadapi dugaan sebagai seorang guru pelatih...GOOD LUCK...

Wednesday, July 16, 2008

HEPI ANNIVERSARY.....

Sedar tak sedar, rupanya hari ni adalah hari anniversary yang pertama untuk budak2 'kapal selam' batch kita ni.. hehehe.. KPLSPM la.. hari ni, genapla setahun kita menjadi warga IPRM. Taun depan ntah mcm mane nasib kita nih kan??



Haa, ni nak citer sikit pasal satu mende waktu malam kebudayaan minggu orentasi kita dulu tu.. tentu korang ingat lagi kan.. ala malam yang……….. Kui..kui…kui..
Nak tau tak, unit kita wat satu persembahan yang dirasakan memalukan diri sendiri je.. memang la orang tengok biasa je, tp kita ni dah rasa tebalnya muka nih duk atas pentas tuh..
Malam tu
, kononnya nak wat persembahan sajak n koir la, tp…….
Yela, kita kan baru kenal, malu2 kucing lagi la.. sengal je…
Waktu tu, nina ngan Lydia baca sajak. Dah tu yang lain2 ni, jadi tukang semak sambil wat suara soprano la konon. Rosak lagu Warisan nyanyian Sudirman tu… hahahha..
Kononnya berseni n harmoni la tuh… huhuhu..
Last2 apa yang jd, aduhh… malu giler siot.. siap kena gelak ngan senior PJ tuh….
tp aku maintain je sebenarnya. nasib baik la time tu, korang ni blom ada pandangan mata yg menawan hati, kira kureng sikit la malu tu kan??. Kalo tidak, mesti jadi tinggalan sejarah yg tak boleh dilupakan.. tp tak tau la plak aku, time tuh korang dah mula cucuk jarum. hua..hua.. jangan marah ek. Gurau2 manja…padan muka korang… hehehe….

Dah tuh, ingat lagi tak kita kenakan sepul waktu dia baru masuk… huhuhu
Sekarang ni, dah setahun kita tinggal sebumbung kan?? Sebumbung ke?? Oh tidak…..
Macam2 dah berlaku.. tentu korang still ingat waktu kita wat sesi luahan perasaan yang berjam2 lamenya tu kan… aduhai… sape la yang menangis teresak2 tuh… hehehe…. Sampai aku dah sempat kuar date ngan suhaib. korang tak habis2 lagi... Hehehe..
Ape2 kita tetap seunit!!! Caya la korang ni… semua rasa ada kan.. masam, manis, masin, n pahit.. kira complete la…






HAPPY 1st ANNIVERSARY TO YOU ALL….

e-class : intan






Happy Anniversary Y'all

Walaupun dalam keadaan yg tergesa2 ,aku nak jgk post blog nie...sedar x sedar dah setaun kan kiter kat sni...sebak dan terharu ati aku...pikir2 balik...mcm x caye jek, dah setaun kter harungi suke duke bersama kan...kan..kan..huhuhu sesungguhnyer dalam tempoh 2 la kiter sumer mengenali hati budi masing2...^.^

sori la...x der gambo ,name pown pakai laptop orang wahahahahaha

kalu diflash back banyak kenangan nye...

ape2 pown sayang korang...harap2 x yah la kiter kene splitkan...huhuhuhu

last skali happy anniversary..

16/july/2007-16/july/2008

peace out!

Tuesday, July 15, 2008

kitorang Punyer Beloved Pak Wan

Nie la Pak Wan Kesayangan Kitorng
Nama penuhnyer Wan Mahamad Saad Wan Chik,Lecturer yang sangat berbakat orangnyer nie originally originated daripada nun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kedah jauhnyer...ehehehehe bangge2
boleh dikatekan kebanyakan suke-duke kitorang mase semester 2 dan semester 3 nie kitorang share ngan Pak Wan......kalau x silap la Pak Wan la paling happening...ehehehehe mcm ader niat lain jek puji melambung2 nie...wahahahaha
ek masing2 jangan lupe!!!! corel draw 2 cepat2 install kalu x tergendale sesi PNP kiter ngan Pak Wan huhuhuhuhu....O.K takat nie je kot catatan blog yang sesungguhnyer ikhlas dari aku...(korang jangan la terase aku memang macam nie T.T) eheheheheeeee

jaja....



















hai my name jaja...nama penuhnya
WAN NUR NADZATUL AIZAT BINTI WAN MUHD SABARUDDIN..

asal
KEMAMAN TERENGGANU.....


tarikh lahir....22 APRIL 1989......

ilah.....


hai....my name NOOR FADHILAH BINTI MAT HASSAN...cal me ILAH...

asal dari KUALA KETIL, KEDAH..... tarikh lahir 10 OKTOBER 1989..sekarang umur baru 18 tapi bakal join geng 19tahun punye club la....

Monday, July 14, 2008

MESYUARAT TERGEMPAR

Hoho..
petang ni konon nak wat mesyuarat tergempar utk pameran nti..
hope so la kn bjln ngn lancar..
so kpd yg dtg lewat 2 cpt2 kn lah langkah anda ek..
especially kpd kunyok terchenta 2..jgn nk lmbt2..hoho=p
tabah ek nyok..kui3

Papepun, smoga sgala2nya bjln ngn lancar la kn..
ape ni..pameran ijau? ijau nyer donia ku..wahaha..jgn jambu sda..wahaha=p
whateva la..kui3..

Junior pn da msuk, so da ble serah title junior da..haha..happy nyer daku..tp roommate x knal g..x taw yg mane 1..hope ok la kn..idop D216!! haha..promote jap..

okla..2 je la utk tatapan kalian kali ini ek..wah..alamak telebih sda..hoho=p
adios..

!!PEACE!!

Sunday, July 13, 2008

Ma Name Is..


::Mohd. Saifullah Mohd Jendeh_CyPoL::
::18 SepteMber 1989_ViRg0_Hosp. BeauFort::
::Kg. Kerukan_Kuala Penyu_Sabah::
::Bisaya_MusLim::
::sInGle_n0t so Available=p::
::Fo0d_CatS_0n9_MTV_mP3::
::AvRil LaviGne_OneRepublic_Timbaland::
::Punk_R&B_DanCe_sWinG_Fusion::
::sIng_wRite sOngs_b0wling_pHotograpHy_eAt::

..Nothin Much t0 tEll bout Me..
..cUz NO WORDS can deScribe The REAL Me..

.."V"..PeaCe Out.."V"..


Intro?!

Saje je nak menyemak jap..tengah nak buat model burung En. Bad ni..saje stay kat bilik seni..utk ngelakkan bilik semak la kn..haha...kijamnya daku..so on9 la=p..so kpd yg bknaan, rjin2 kn la tulang anda utk mbuat model 2..huhu..

ak mls lg nk post profile ak..sebok je kn..so nti2 la..ni intro la kunu..so Assalamualaikum W.B.T!!!(^_^)

esk bdk baru da nk msuk so hrp2 la ak dpt roommate
yg sekepala ngn ak..hoho..amin..k la, 2 je la kot, ade mase ak nk nyebok nyemakkan blog ni ak dtg lg k..haha..adios!!!

-Me-

Thursday, July 10, 2008

Tuesday, July 8, 2008

Syukur.......


Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana kita ditemukan....
Moga persahabatan ini kekal hingga akhir hayat......
Insyaallah......
Sama2 kita doakan...................

Makna hadiah

JAM TANGAN………Tanda mengingati setiap masa dan waktu.

CINCIN………….Tanda ikatan kasih yang abadi.

GELANG………….Tanda mesra

RANTAI LEHER …….Ikatan cinta yang perlu perhatian.

SUBANG………….Tanda penghargaan dan penghormatan.

KASUT…………..Sentiasa mengambil berat/prihatin.

PAKAIAN/KAIN…….Semoga kasih berkekalan dan dekat selalu.

PAYUNG………….Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi.

MINYAK WANGI…….Tanda cinta

BINGKAI GAMBAR…..Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan.

BUKU……………Bersifat terbuka dan bertolak ansur.

BUNGA……………Tanda perkenalan dan tanda sayang

COKELAT ……..Semanis cintamu.

LAGU/CD/KAD UCAPAN ………Mengabadikan cinta

SEJADAH DAN ALQURAN………Tandanya kekasihnya itu menyayanginya dunia dan akhirat.

Kecantikan lelaki dan kegagahan wanita..

Kecantikan seorang lelaki bukan kepada rupa fizikal tetapi pada murni rohani.
Lelaki yang cantik,adalah:-

1) Lelaki yang mampu mengalirkan airmata untuk ingatan
2) Lelaki yang sedia menerima segala teguran
3) Lelaki yang memberi madu,setelah menerima racun
4) Lelaki yang tenang dan lapang dada
5) Lelaki yang baik sangka
6) Lelaki yang tak pernah putus asa


Kecantikan lelaki berdiri di atas kemuliaan hati. Seluruh kecantikanyang ada pada Nabi Muhammad adalah kecantikan yang sempurna seoranglelaki.

Kegagahan Wanita
Kegagahan seorang wanita bukan kepada pejal otot badan,tetapi padakekuatan perasaan. Perempuan yang gagah,adalah:-
1) Perempuan yang tahan menerima sebuah kehilangan
2) Perempuan yang tidak takut pada kemiskinan
3) Perempuan yang tabah menanggung kerinduan setelah ditinggalkan
4) Perempuan yang tidak meminta-minta agar di penuhi segalakeinginan.


Kegagahan perempuan berdiri di atas teguh iman. Seluruh kegagahan yang ada pada Khadijah adalah kegagahan sempurna bagi seorangperempuan.Sabda Rasulullah SAW:- “Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun”
SurahAl-Ahzab: Ayat 71

“Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya,maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar.”

pandangan lelaki

Kami sulit menahan pandangan mata kami
ketika melihat kalian,
apalagi jika kalian diamanahkan Allah
kecantikan dan postur yand ideal,
kami semakin susah untuk menolak agar tidak melihat kalian,
kerana itu lebarkanlah serta longgarkanlah pakaian kalian
dan tutupilah rambut hingga ke dada kalian dengan kerudung yang membentang.


Kami sulit menahan pendengaran kami
ketika berbicara dengan kalian,
apalagi jika kalian diamanahkan oleh Allah
suara yang merdu dengan irama yang mendayu
kerana itu tegaskanlah suara kalian
tatkala berbicara di berhadapan dengan kami
dan berbicaralah seperlunya sahaja.


Kami juga sulit menahan
bayangan-bayangan hati kalian,
ketika kalian dapat menjadi
tempat untuk dicurahkan segala isi hati kami,
waktu luang kami kadangkala akan sering terisi
oleh bayangan-bayangan kalian,
kerana itu janganlah kalian membiarkan kami
menjadi curahan hati bagi kalian

Kami tahu kami insan lemah
bila harus berhadapan dengan kalian,
kekerasan hati kami dengan mudah bisa luluh
hanya dengan senyum kalian,
hati kami akan bergetar
ketika mendengar dan melihat kalian menangis.

Sungguh ALLAH telah memberikan amanah terindah kepada kalian,
maka jagalah amanah itu
jangan sampai ALLAH murka dan memberikan keputusan-Nya.

Maha Besar dan Maha Suci Allah yang tahu
akan kelemahan hati kami ini,
hanya dengan ikatan yang suci dan yang diredhai-NYA,
kalian akan menjadi halal bagi kami.

"LAlu apa yang telah aku lakukan selama ini..YA Rabb, ampunilah daku.
Untuk setiap pandangan yang tak terjaga,
untuk iman yang tak dipelihara,
lisan yang merayu dan hati yang tak terhijab,

Ya Rabb, Engkaulah mengawasi kami setiap detik,
kerana kasih sayangMu ya Allah kepada kami,
Engkau perintahkanlah malaikan silih berganti
menemani kami siang dan malam
agar iman kami dapat dijaga...

akem

renung2kanlah..

1. KETIKA MENCARI CALON
Janganlah mencari isteri, tapi carilah ibu bagi anak-anak kita
Janganlah mencari suami, tapi carilah ayah bagi anak-anak kita.
2. KETIKA MELAMAR
Anda bukan sedang meminta kepada orang tua/wali si gadis,
tetapi meminta kepada Allah melalui orang tua/wali si gadis.
3. KETIKA AKAD NIKAH
Anda berdua bukan menikah di hadapan penghulu,tetapi menikah di hadapan Allah
4. KETIKA RESEPSI PERNIKAHAN
Catat dan hitung semua tamu yang datang untuk mendoa'kan anda, kerana anda harus berfikir untuk mengundang mereka semua dan meminta maaf apabila anda berfikir untuk BERCERAI kerana
menyia-nyiakan do'a mereka.
5. KETIKA MALAM PERTAMA
Bersyukur dan bersabarlah. Anda adalah sepasang anak manusia dan bukan sepasang malaikat.
6. SELAMA MENEMPUH HIDUP BERKELUARGA
Sedarilah bahawa jalan yang akan dilalui tidak melalui jalan
bertabur bunga, tapi juga semak belukar yang penuh onak dan
duri.
7. KETIKA BIDUK RUMAH TANGGA GOYANG
Jangan saling berlepas tangan, tapi sebaliknya justru
semakin erat berpegang tangan
8. KETIKA BELUM MEMILIKI ANAK.
Cintailah isteri atau suami anda 100%
9. KETIKA TELAH MEMILIKI ANAK.
Jangan bagi cinta anda kepada (suami) isteri dan anak anda,tetapi cintailah isteri atau suami anda 100% dan cintai anak-anak anda masing-masing 100%.
10.KETIKA EKONOMI KELUARGA MERUDUM
Yakinlah bahawa pintu rezeki akan terbuka lebar berbanding lurus
dengan tingkat ketaatan suami dan isteri.
11.KETIKA EKONOMI BERKEMBANG
Jangan lupa akan jasa pasangan hidup yang setia mendampingi
kita semasa menderita
12.KETIKA ANDA ADALAH SUAMI
Boleh bermanja-manja kepada isteri tetapi jangan lupa untuk
bangkit secara bertanggung jawab apabila isteri memerlukan
pertolongan Anda.
13.KETIKA ANDA ADALAH ISTERI
Tetaplah berjalan dengan gemalai dan lemah lembut, tetapi selalu berhasil menyelesaikan semua pekerjaan.
14.KETIKA MENDIDIK ANAK
Jangan pernah berpikir bahawa orang tua yang baik adalah orang
tua yang tidak pernah marah kepada anak,kerana orang tua yang baik adalah orang tua yang jujur kepada anak ....
15.KETIKA ANAK BERMASALAH
Yakinilah bahawa tidak ada seorang anakpun yang tidak mahu bekerjasama dengan orang tua, yang ada adalah anak yang merasa tidak didengar oleh orang tuanya.
16.KETIKA ADA PIL.
Jangan diminum, cukuplah suami, isteri sebagai ubat.
17.KETIKA INGIN AMAN DAN HARMONIS
Gunakanlah formula 7 K
1 Ketaqwaan
2 Kasih sayang
3 Kesetiaan
4 Komunikasi dialogis
5 Keterbukaan
6 Kejujuran
7 Kesabaran
akem

Monday, July 7, 2008

barang baik punya....

aku(intan) dan roomate ku yang macho...IM.

kat cni..kitorang dengan rase tulus dan ikhlas memberi ape yang patut diberi,ape yang patut dilihat...tuk KORANG..
sedikit pesanan,dengan rase seikhlas hati kitorang yang kudus ni..
terimalah dengan ati terbuka..walaupun kitorang pun tak berape sangat nak buka..tp same2lah kite membuka..WEI!!BUKA HATI!!jangan pke laen!!

insaflah wahai sahabat2ku...

dengan tu..terimalah.....sob3x


inilah gue.. =) mira0nly0ne



name : ruziathul amira binti mazlan

tarikh lahir : 10 disember 1989

lahir kat : ospital le.. sbb mase tu makbpk aku masih sewe mah lg kat karak..tp bapak ku nak gak anta kat spital..katenye mse mak ku nak lahirkan ku ini bpk aku xnak bidan yg sambut..tp nak dokter yg sambut..hehehe..best x alasan ku ini??aku lahir kat ospital mentakab pahang..tp aku org johor tau..

tmpat tggl skrg : bilik 412 blok c IPRM..tp aku masih stay kat mah parent aku la..kat tangkak..dekat2 ngn gunung ledang..kat johor..tp jauh sikit la ngn mah nina..klo nak p mah nina tu jarak mase dalam due jam la..

hobi : ape ek??mcm2 aku wat..biaselah kan korg sume tau kan aktiviti yg biase aku lakukan bersame2 shbt2ku ini..

name dad'dee' : mazlan bin othman..aku syg die..hehehe

mummy name : ruzitah binti tapah.. aku syg die gak..

name roomate : aminina binti hj jemaat..aku syg gak die..

name kekwn ku : amin, tasy, im, rina, rafhan, ila, jaja, intan, lydia, ajeni, ati, syafik, elynn, ijat, saiful, akim, tan, suhaib

name adik2 : xpyh le..nti kat dalam kelas aku gtau eh..tabah eh..

perkataan yg hanye difahami oleh budak2 psv : tampriyoooo karang...dorio..nyok..

kenangan manis : rahsie(bende ni selalu tulis kat buku BIODATA SAYA kan..aku tau korg pon pnah wat kan??)

kenangan pahit : rahsie (bende ni selalu tulis kat buku BIODATA SAYA kan..aku tau korg pon pnah wat kan??)

tp kenangan yg paling best ketike jdik student iprm ni ialah berjumpela ngn dak2 psv ni..korang le sape lgik..
mcm2 kenangan yg terjadik spnjang kite bersame slame 3 sem ni..
hop smpy bile2 rilisensip ni berkekalan eh..
dugaan utk sem ni aku jdik KU..so korg kne bg aku smangat n kerjasame eh ngn ku ni..
ape ek lg..'yg pasti mentari menyinari' bak kate ex KU..
wakakaka..
papehal kontek la aku di no tel aku eh..
hehehe
korang da best lor..

enjoy time...........

S
haa....ni time aku (tasya), mira, n nina bergurau mesrO kat station bus! rase2 sapew yg amk gambar ktowg????
hehe......ijat la! sepu tgk jew sambil sakat owg!!!
Ada org RENDUUUU......SNAP!! haha
mase nie...ktowg nak g tgk "Hancock"..
best gak la cte nyew....
papewpun mlm 2 mlm best ktowg...
hehehehe....

wanna know me....


nama di beri intan suriana... itu kira nama panjang la..
nama pendeknya, diamond.. hehehe...
eh cilap plak..
Intan la...


tarikh lahir : 21 mei 1989 (jgn luper, aku nak hadiah besar tau...)
asal : Daimond Bay, Silver.. orang pey-rock la....
mai la datang umah aku....
cite2 : eh cita2?, la korang ni x kan aku nak jadi pramugari plak, dah tentu la nak jadi cekgu
sebab...... hehehe....
suka n tak suka : aku tak suka la nak marah2, then, aku paling benci cari barang yg hilang, aduhhh.. menci tol. aku ni kool je.. sikap ni, kadang2 baik, kadang2 tak baik. sakit hati btol.. actually banyak lg, tp x per nanti kta sosek2 la lg.hehehe...
member maktab ku : dah tentu la korang adalah member maktab ku yang ku 'cayang'.. huuhuuu.. btol la ni... hehehe.... hai, kekadang korang ni, wat aku ceria tp.... kekadang wat aku cedih gak.... ala normal la tu ek.... nway, yg pnting aku enjoy r ngan korang...
pesan wat korang, kalo ada mende yang tak suke pasal aku, just tegur je.... aku tak makan orang k... hua..hua...
may ALLAH bless you...

Friday, July 4, 2008

semester satu....

nie lak...mase sem 1....akhir sem satu...yapz!
mase nie aku(tasya),im,ilah,jaja,nina,intan,sepu,n akim n haha sowang agi suhaib....tapi xd dalam pic nie...

ktowg konon2 b4 cuti nak g jalan2 same....ngadew! huu



best gak la pi Cosmoworld.....TS....
posing2 pyew posing sampai x sdar owg sekeliling tgk ktowag...PoyO!!!!dalam banyak2 permainan aku paling benci nek DNA MIXER....haha sampai loya den!!!papepun best ar kuar ngan kowg....gambar ni cun kan....haha..masing2 dgn gaya ZIFFI yg tersendiri!!! haha..itu x bek punyer....haha......

dalam "private gondola"..haha

after dat ad ktowg ke Eye on m'sia...ada gambar yang ats 2....time nie ktowg letih gler mase nie....yewla round satu KL....ktowg merasa la nek bus rapid KL..haha..time nie da dikala senja...muke penat jew...haha..kuat travel KL...watever pown...ia adalah hari diantara hari2 best ktowg la!!!haha.....
kenangan teindah sem 1...
daa... :p

aku Tasya ;)


Salam...hah!!! aku tasya...di antara ramai2 aku paling comel...haha...
jangan marah semua...hehe
pasal aku xd pape sangat...simple jew owgnye...
aku lahir ats katil...katil hospital...hospital mane aku xnak bgtaw ar...
haha...aku igat nk wat lahir pada Valentine punyer day...
tp da nak wat cmne,mama aku lmbat sangat lahirkan aku..lambat beberapa saat jew...tepat jam 12lbey malam valentine 2 ak dilahirkan lew...terlajak jdla burfday ak 15hb/2....tahun kire sendiri!!! haha
Tempat asal PAKERZZZ!!! x cayer kew....haha...meh ikt aku balik kg...nak???
dalam kelaz??? aku suke sakat owg...nak2 Ilah....CIKGUUU!!!!! chat???? haha
setakat sem 3 nie,aku epy la dengan membe2 kesayangan aku sume2 nie...
nak kate baik, aku rasa sume jahat2...haha
nak2 im.....yg skew sakat aku,mira n nina....pergh!!! tp xpew aku bahagia...haha
aku sowg yang kuat jalan!!! kaki wayang,kaki karaoke..dgn adalah kawan2 aku yang x sedar diri 2...sapew la dowg...???? haha
apepn dowg yang x sdar diri 2 la penghibur aku dikala duka!!! eEEEE,,,,nti perasan plak...xnk ar puji dowg...
bukak cte len......
ak ada 6 owg adk b'adk....ak sulung...tp ramai owg x cye ak sulung!!! haha... yewla ku kan manjew person! Uwekz...sure kna kutuk...haha
aku sukew dgr music....pape jew la...asal bekkk punyer...
dlm byk2 artis lelaki m'sia ak suke iqram dinzly....jgn jelez yep..
dulu masa em 1 dulu banayk Virus x sepatutnya menular dikalangan kami!!!
jangan tye virus ap...k...yang tau hanya kami..kua3
pasal perangai aku...ntah la...aku epy jew...masalah tu sememang nye ada bagi setiap manusia kan...tanpa mslah idup x epy babE!...haha
urm...jadi aku harap aku epy sokmo ngan membe2 kelaz aku!
Coz aku sayang kowg.....4eva!

Batique..


nie kelas psv...

a class of trainee teachers major in art and minor in bm n bi...

sumer gile2 tahap xhengat dunia.. hehe.. nie aku nk xplain kat sumer pasal diorang..


first student is Nina..
Name : Aminina Bt haji Jemaat
Umo : 19 tahun
Asal : Johor, as Johorian
:: die peminat fanatik komik...
:: sangat ske akan chatting
:: alwezz on9 4 ym, mespes n more.. hehe
:: pandai lukis kartun.. bleh draw secara spontannyer..
:: fanatik kat photo-photo alam.. ske gler..

cameron....

kami g cameron...g cameron ni ada dalam sukatan tau...kembara seni...banyak gak tempat kitorang jalan kat sana...


peserta kembara seni ni kami satu unit la kecuali Ah Hoong dia da kagum n our lecture pakwan....






budak seni...

..inilah kisah kami....kitorang start dari sem satu ye...
budak2 kelas ni ialah.....


..jaja..ilah..im..nina..intan..mira..tasya..
..azni..pikah..ati..lydia..rafhan..elyn..rina..

..ijad...akim...saiful...suhaib...ah hoong..



ni kat pesta flora...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...