Pembaca KAMI

Sunday, January 31, 2010

saat2 di kLcc

Haaa...saat di klcc bru2 nih! nak pulak aku pOst sal sOrg kwn kite ni..'Akem'..da pasang 4 waktu merOnde2 kat klcc tuh! mentang2 la kami ni ikOt die dan die sOrg je laki yg ikOt kteorg... muLa lah die perasan..!!!
jOm kite nenGOk sape la isteRi x2 sOlehah si abg Mus ni...

hah! ni la istri2 En Naif Mustakim...yg pertama, Intan, ke 2 Jaja, ke 3 syamimi and last aku yg digelarnye tasya sandha!! tergamak si dia menyamakan aku dgn nama tu..huhu...

tgk la muke abg akem kite...kOnon2nye bwk istri2 berjaLan2 la...

isteri pertama dan kedua yg syOk amek gmbO..haha...mane yg 2 ag??

haha... nakal la aku nih!


istri2 abg Naif Musatkim yg bahagiE...

haha...jgn marah ey Miz aTeya....kami pinjam je...haha...

Tuesday, January 19, 2010

Feautured Story..Fesyen Masa Kini!!!

inilah model KAMI bagi bulan ini *kita lihat klu akn ad model baru untuk mencabar gadis ini pd bulan hadapan @ who knows maybe minggu hadapan? wah!!! hehe~

posing gituwh


so mengapakah beliau dipilih sebagai feautured story & perintis fesyen masa kini..jawapannya mudah saja..sila lihat & perhatikan gambar ini betul2..apakah yg anda dpt lihat, yg lain drpd yg lain? sudah dapat mengenal pasti? jika belum perhatikan lagi, betol2, dgn penuh teliti..atau anda sudah mengenal pasti fesyen yg cuba ditonjolkan gadis ini?hohoho..

kpd yg masih x nampak2 g aset fashion forward tersebut, berikut adalah hint yg mampu sy berikan; lihat tgn kiri beliau..dapat? hoho..maka tanpa perlu sebarang penjelasan lebih lanjut, korg pikir la sendiri..hahaha..hebat x? ngee..lalala~

Monday, January 18, 2010

Jamuan Ramah Mesra Bersama Pensyarah + December & January Bday Celebration..

pada jumaat yg lepas *udah2 le bajet ayat skema tuh*, ktorg tlah menganjurkn satu jamuan yg kengkononnya jamuan beramah bermesra pensyarah..hoho..on e other hand *chewah*, jamuan tersebut juga dianjurkn bagi meraikan rakan2 yg menyambut ulang tahun kelahiran pada bulan disember yg lepas (ye la kesok diorg asyik2 xde la org nk celebrate ek..ololo;p) & bulan ini a.k.a januari..

so berikut merupakan antara kejadian yg telah berlaku ketika sebelum & semasa jamuan dijalankan..hoho..pictures tells million words kan..so jom usha ant pic2 yg terpilih!!! hoho

mereka tengah bersiap2 menghidangkn makanan *kononnya*


model makanan KAMI pada hari tersebut


tu dia...


jamuan x start g sesi photoshoot da lama bermula


kononnya nak amek gambo org tuang air, so nmpkla bekerja sket kn..hoho


KU baru mnjadi pengerusi majlis tgh khusyuk membaca doa


sorg g model makanan KAMI


para lecturer mengambil makanan


para lecturer berbincang sakan


mereka2 yg diraikan bday mereka


so bgitulah alkesahnyer majlis jamuan ala kadar ktorg tersebut *iyola elaun x kuar g x mampu la nk buat grand2*..tp tidak bermaksud hari jumaat tersebut telah tamat, kerna ade g part sterusnya yg lebih havoc..tapi sabo ek..kita jumpa lagi di tempat & waktu yg x sama kot *tp blog sama la*..tunggu jgn x tunggu..adios

Sunday, January 17, 2010

ORGANISASI BARU

Rasanya x la terlalu lambat nak memperkenalkan organisasi baru PISMP PSV SEM3 IPRM….

Seperti sem sebelumnya kami mengamalkan system cabutan undi…

So sapa yg belum menjadi KU or PKU akan cabut undi…

So sesapa yg kena x leh menolak n kena menerima tugasan dengan rela hati…

Dengan kertas undi yg amat menarik yg disediakan oleh ex - KU sem 2 pika..siap wat bentuk bintang agi…

Hasilnya RAFHAN n ELYN terambik le bintang beracun itu…

Jadi dengan itu secara automatiknya

RAFHAN sebagai KU

ELYN sebagai PKU

BENDAHARI ……..rina

AJK POTOSTAT …..azni

So kepada sume kengkawan selamat menjalankan tugas anda…kepada lapan orang yang masih belum menjadi KU n PKU..suhaib, ilah,intan,Tia, nina, ati, azni n rina selamat mencuba ye taun depan….

heheehee

Tuesday, January 12, 2010

TALENTIME!!!

satu program mencungkil bakat nyanyian akan dijalankan di institut terchenta KAMI, dan akan dihandle oleh KAMI sendiri!!! wuuuuhuuuuu~ *wat ombak*

okeh..program yang mengambil nama TALENTIME ini telah diusulkan oleh Pak Wan yang skang ni da duk kt unit kokurikulum nun..so ktorg telah diamanahkan untuk menghandle @ mengorganize program/pertandingan ni..maklumat2 utama bolehlah dibaca pada poster dibawah (siaran eksklusif nih sbb poster ni x print out g utk ditampal d papan2 kenyataan)



antara lain adalah, peserta dikehendaki menyediakan 2 buah lagu; sebuah lagu melayu (wajib), dan sebuah lagu bebas (sebarang bahasa)..konsep lagu adalah bebas..& minus one disediakan sendiri oleh peserta..bab tempat latihan disediakan tu lak, mengikut perancangan, pihak penganjur akan menyediakan satu tempat latihan (karaoke) yang terbuka bagi sesiapa utk datang menonton (ala2 open mic la ni)..tapi sebarang perubahan adalah tertakluk kepada terma & syarat (mengikut penganjur lorh)..slain itu, 1 perjumpaan penganjur bersama peserta akan diadakan selepas tarikh tutup penyertaan bagi sedikit taklimat & etc.

so ada berani? kpd yg berminat, silalah hubungi mereka2 yg berkenaan (kt poster yg ditampal nti akan disertakan no. tel mereka2 tersebut)..GOOD LUCK!!!

Sunday, January 10, 2010

New Year, New Look!!!

hohoho..akhirnya!!! bjaya gak ak membuat renovation keatas blog KAMI yang da agak kurang aktif skang nih..huhu..ntah tetibe ak sgt bosan lak ari ni & tataw nk watpe walopn ad presentation x wat lg nih!!! wargh!!! tp xpela..sbb da lama sgt ak nk renovate blog ni sbnrnya tp x gak tecapai..so finally, spti yg korg dpt lihat skang..blog KAMI kini berwajah baru (chewah ayat apsal agak skema ek..huhuhu)



tahun lpas g intan da cadangkan ubah template blog ni jd 3 column..tp nk carik yg seswai punye lah susah..kalo nk amek yg ready made 2 mmg la sng, tp memandangkn blog ni da byk set itu set ini, & bg mengelakkan sbrg masalah teknikal thdp post2 tdahulu (ye la tulisan kn kalerful..kang tetiba xleh baca la certain post tuh)..so akhirnya dpt gak la guna 1 template yg boleh diubahsuai sendirik nih!!! tp seharian gak lah..wowowo..papepn at least da tcapai da hasrat ak..so harap pas da bewajah bru ni, kengkawan smua akn smula rajen mengepost la ek..ngee

1 g..ntah tetiba ak tegerak ati nk tuko url blog nih yg sblm ni sgtla skem (pd ak la)..so setelah beberapa kali direject (not available sume), akhirnya dpt gak 1 url bru yg walopn kedengaran agak sedikit pelik, iaitu; itukamibudakseni.blogspot.com hahaha..bt at least ak rasa adalah ke"KAMI"an tuh..so hrp kengkawan sume jgn lak terasa ati ak wat smue ni tanpa bincang ngn korg dlu..sbb ak pn buat sume ni scr tetiba berikutan kebuhsanan ku ini..hoho..wah merepek panjang la pulok..k la..2 je la..smoga berjumpa lagi d post yg laen..adios^_^

p/s: ilah, nti ko tlg adjust part chat box 2 leh x? huhu..ak xde akaun mende alah tuh..saiz dia x kena lorh..huhu..tenkiu

Friday, January 1, 2010

SoRoTaN 2oO9 :D

salam y'all..hehe actly i was suppose 2 post this last night tp tetido plops~
so this is antara sorotan peristiwa yg berlaku sepanjang taon lepas..not 2 forget banyak yg berlaku and kebanyakan da pown dipost dlm blog nie..hehe..tp post kali nie special sket coz..ad vid..dr manakah?? haha..kpd mereka yg terlibat..ampon y'all..


video

ha..nie mase kelas CiK NiK tersayam~ siap kene marah doe..gare2 amik vid mak cik sorg nie..*sengal


video

well, nie pwincess2 maen ngn chOki2..terserlah keayuan beliau~


video

ha..permainan nie best! 'pindahkan tempat' siap ad lagu lg..hoho..da tension sgt study gamaknye..so kpd sesiape yg berminat ni lirik lgu die :

pindahkan tempat batu kecil ini,
pindahkan ia ke sana ke mari,
si betina bertelur,
telurnya tinggal satu,
telur x4

haha..kaloO x reti gak tgk la vid nie ulang2 sampai pandai..

p/s tgk ekspressi muke Rina dlm vid nie..khusyuk tuh~

AMARAN BAGI MEREKA YANG LEMAH SEMANGAT *EXPLICIT CONTENT

video

haha...fyi mase amik vid nie..ad yg ketawa sampai keluar air mate y'all..mmg bengong..and gejale2 benggong nie da terjangkit kat Chek Yaya kudos~ untuk pengetahuan..beliau juga merupakan salah seorang penyumbang bahan ketawa dlm kelas kitorg..mau xnye beliau la bahan org mengajuk~ :D

huhu...sekian saja la..hehe...mayb lepas nie ak post lg vid y'all k? tp untuk taon 2010 lorh..haha..sebelom terlupe..dlm azam taon bru nie ak nk ucap slamat taon baru kpd sume classmate ak yg ak chenta..xcited nak blk maktab jumpe y'all..hehe..n ak nk mintak ampon dan maaf andai tujuan ak upload vid nie untuk seronok2 disalah ertikan..ampon2 penunggun gue..it's o.k kalOo korg nk delete post nie lepas nie *pasrah
hee.. :D
pesanan wat sume semoge taon bru nie bwk harapan and azam baru untuk korg sume..salam sayang dr ak..XOXO
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...