Pembaca KAMI

Tuesday, January 19, 2010

Feautured Story..Fesyen Masa Kini!!!

inilah model KAMI bagi bulan ini *kita lihat klu akn ad model baru untuk mencabar gadis ini pd bulan hadapan @ who knows maybe minggu hadapan? wah!!! hehe~

posing gituwh


so mengapakah beliau dipilih sebagai feautured story & perintis fesyen masa kini..jawapannya mudah saja..sila lihat & perhatikan gambar ini betul2..apakah yg anda dpt lihat, yg lain drpd yg lain? sudah dapat mengenal pasti? jika belum perhatikan lagi, betol2, dgn penuh teliti..atau anda sudah mengenal pasti fesyen yg cuba ditonjolkan gadis ini?hohoho..

kpd yg masih x nampak2 g aset fashion forward tersebut, berikut adalah hint yg mampu sy berikan; lihat tgn kiri beliau..dapat? hoho..maka tanpa perlu sebarang penjelasan lebih lanjut, korg pikir la sendiri..hahaha..hebat x? ngee..lalala~

2 comments:

ilah said...

hahhaha..
aku tau dimana peliknye dia..
macammana leh poket seluar track di hadapan ye...
yg pasti dah penat aku gelak kat gim ari tu...
laaaalalaaalaalaa

cJay said...

taw xpe..hahaha..saket perut ak gara2 gelakkan fesyen istimewa minah ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...