Pembaca KAMI

Friday, September 30, 2011

DAM DAM DUM BUNYI PERIUK PART III...


26 September 2011
DAM DAM DUM BUNYI PERIUK PART III...

kali kita ke masakan oriental....banyak kepada masakan cina la....

menu rakan-rakan kita pada hari ni ialah

  1. appetizer - Ladu goreng or lebih dikenali sbg wantan
  2. main dish - nasi goreng rumpai laut..
  3. sup - sup ABC
  4. dessert - poach pear , sup manis (tong shui) , muachi
  5. air - teh epal 
 
so,seperti biasa mari kita nikmati foto oleh KAMI


persediaan memasak 
ati n mira....tengah buat wantan
chef ijat
rafhan....semangat!!
wanita ayu...
ni yang sedang belajar di bilik alat muzik

sesi pembentangan/makan 

ijat membentangkan menu mereka
poach pear...TERBAIK!!!
Teh epal....bahan2..epal..lemon dan madu...kata nina minuman sihat sebab tanpa gula
sup ABC- bahan2 : kentang,lobak merah,stok ayam,air garam,daun sup

muachi...BEST!! - tepung pulut,bijan putih,minyak masak,gula,kacang  
juri jemputan ke ni??

hidangan pada hari tu
hidangan untuk semua..yang berbungkus tu la nasi goreng rumpai laut...


tahniah kepada kumpulan 3 banyak memperkenalkan makanan yang jarang dirasa oleh KAMI....

OK setel kelab masakan selama 3 minggu...dengan hanya bayaran rm10 ringgit seorang kami dapat makan semua makanan dari pelbagai budaya dengan kenyangnya....
hidangan semua meletup....


bye-bye...


sweet memory...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...