Pembaca KAMI

Tuesday, October 18, 2011

Mimpi Yang Sempurna - Akustik - KAMI



tengok video diatas........tu lah KAMI....

semalam KAMI buat one perfomance sempena malam budaya anjuran PSB... disebabkan sem ni kami gerko persatuan so KAMI melibatkan diri........

yang besnya lagu diatas ala-ala akustik ni KAMI baru je berlatih pada sebelah paginya....pukul 10 baru dapat idea setelah idea lakonan bertajuk antara garisan tidak dapat dipersembahkan atas sebab-sebab tertentu.........then duduk2 memikir itu dan ini sampai la tercetus idea nak buat akustik ni........hasilnya yang diatas la....

semua melibatkan diri tau kali ni........

Gitar - Suhaib
Flute - Im
Tambourine - Azni
Lead Singer - Cypol
WonderGurls - Tasya, Mira, Rina, Nina, Ijat
group choir KAMI - Ah Hoong, Akem, E Lyn, Atie, Tya, Intan, Jaja, Pika, Ilah, Rafhan, Lady

ni lirik lagu MIMPI YANG SEMPURNA (PETERPAN)

mungkinkah bila ku bertanya
pada bintang-bintang
dan bila ku mulai merasa
bahasa kesunyian
salahkah aku yang berjalan
dalam kehampaan
terdiam, terpana, terbata
semua dalam keraguan
aku dan semua yang terluka karena kita
aku kan menghilang
dalam pekat malam
lepas ku melayang
biarlah ku bertanya pada bintang-bintang
tentang arti kita
dalam mimpi yang sempurna

macammana pun kami enjoy dengan persembahan kami.....tak kisah sangat suara sedap ke x..pandai main instrument ke x....yang penting KAMI 20 orang bersama..itu yang penting........KAMI enjoy dan bahagia bersama dalam menjalankan jalinan persahabatan ini...........

so lov u guys!!!

1 comment:

Allen Rade said...

tak kisah la apa pendapat orang lain.. Your performance was amazing!! tahniah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...