kelas psv ari khamis smalam masih diteruskan..PKU a.k.a ilah yg baik a.k.a penulis post ni telah membelanja kanak-kanak riang dengan ice-cream wall... ada 3 warna iaitu strawberi,vanila n coklat...makan dengan roti gardenia...fuhh memang sedap..
so tengok la gmbar ye...
malas nak banyak celoteh...rasanya pengunjung lebih suka tengok gmbar pelbagai kerenah kot klu tengok blog ni...
so enjoy it....
ni la icecram 3 rasa tu...
xsabar rina di belakang
nyummy....ilah dah penuhi hasrat witch
yeay
elyn...
wah bersuka ria bersama icecream roti
oh lady ni...
saja tgkap gmbo ni niat nk tunjuk mummy jaja
masih terus menikmati
sedap oooo
bila ice-cream dah abis kami pun teruskan la wat keja2 topeng yg masih x siap2 tu...
so ada la gmbar2 KAMI lg....
topeng yg baru ada bentuk asas...
yaeaahh beruang a.k.a beruk-wang
tmpal cepat..posing jer
yeah..elyn n rina
rajinnye ati tu duk tmpal kat tasya
semangat dia duk mlakar..mangsanya si mimi ni panas wooo
bergambar bersama lecture tersayang...
en yaakob memantau
tasya dengan topengnya
cipol...ntah pa nak buatnye..kata kucing
so karya topeng masih belum siap sepenuhnya..
nantikan lagi ye...
so tengok la gmbar ye...
malas nak banyak celoteh...rasanya pengunjung lebih suka tengok gmbar pelbagai kerenah kot klu tengok blog ni...
so enjoy it....
ni la icecram 3 rasa tu...
xsabar rina di belakang
nyummy....ilah dah penuhi hasrat witch
yeay
elyn...
wah bersuka ria bersama icecream roti
oh lady ni...
saja tgkap gmbo ni niat nk tunjuk mummy jaja
masih terus menikmati
sedap oooo
bila ice-cream dah abis kami pun teruskan la wat keja2 topeng yg masih x siap2 tu...
so ada la gmbar2 KAMI lg....
topeng yg baru ada bentuk asas...
yaeaahh beruang a.k.a beruk-wang
tmpal cepat..posing jer
yeah..elyn n rina
rajinnye ati tu duk tmpal kat tasya
semangat dia duk mlakar..mangsanya si mimi ni panas wooo
bergambar bersama lecture tersayang...
en yaakob memantau
tasya dengan topengnya
cipol...ntah pa nak buatnye..kata kucing
so karya topeng masih belum siap sepenuhnya..
nantikan lagi ye...
No comments:
Post a Comment