Pembaca KAMI

Monday, August 9, 2010

bersama tutor....

pada 9/8 2010 kelas KAMI telah mengadakan gathering bermain bowling bersama tutor di Seremban Prade...aktiviti ini bertujuan mengeratkan lagi hubungan persahabatan yang telah terjalin sekian lama dan mendekatkan lagi diri dengan tutor peribadi..kedua-dua tutor iiaitu en kamal dan en pozi telah menghadirkan diri..namun hanya en kamal saja yg bermain...anyway thanks en pozi sudi menjenguk KAMI bergembira di sana...

seperti biasa KAMI kan suka bergambar...jadi saksikan ye aksi2 menarik KAMI...


bergambar sebelum memulakan game





suhaib....lambat

yeah...budak baik yg x brapa baik

our tutor..en kamal
semangat!!
go rafhan!! go intan!!
go ilah......
ilah n en kamal
bergambar bersama ayahanda

termenung x dapat score ke kak?
senyum je masa 1st g
go mira......
go rina........
aik dah ceria kembali muka
rina..akim..bergabung..meletup.....
champion??
ilah n ati...
comei la ni...
BUDAK PERASAN BAEK...


elyn.......



go tia......
yeahhh..go intan!!
ilah lagi...
jaguh kampung...ati
azni..mari tiru gaya KU,,

KAMI sempat bergambar kenangan bersama ayahanda tercinta en kamal sebelum dia pulang...
lepas en kamal balik KAMI meneruskan lagi 1 game...






ilah yg ringan...

go mimi...go mimi...
selesai solat maghrib kami konvoi ramai2 ke ampangan utk dinner....
kat sini sempat lagi kami menangkap gmbar kenang-kenangan...

budak baru baik dari chicken pox makan chicken chop..eh fish n cip la..
muke bahagia leh makan chicken chop

bersabar menanti makanan
jom makan....

nak tengok lebih banyak klik here!!!
http://www.facebook.com/profile.php?id=1622183245&v=wall#!/album.php?aid=60856&id=1622183245&ref=mf

1 comment:

noor said...

rindu makanan kt ampangan..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...